Searching...
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ιωάννινα:Ο Πάνος Σόμπολος παρουσίασε το καινούργιο του βιβλίο "Tα τραγικά γεγονότα της 35ετίας όπως τα έζησα" (Βίντεο).

Παρουσιάστηκε εχθές   στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής»  το καινούργιο βιβλίο του καταξιωμένου δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου "Tα τραγικά γεγονότα της 35ετίας όπως τα έζησα".

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών  ,καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου ,Υποστράτηγος Γεώργιος Καραΐτσης.
Το αναγνωστικό κοινό που "αγκάλιασε" το πρώτο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου  χαρίζοντάς του ρεκόρ πωλήσεων ,θα έχει τη δυνατότητα μέσα απο τις 559 σελίδες του δεύτερου βιβλίου του να ξαναθυμηθεί ή και να γνωρίσει  με όλες τις λεπτομέρειες 38 πολύκροτες  υποθέσεις για τις οποίες για πολλές βδομάδες ή και μήνες ασχολούνταν τα ΜΜΕ.
Μεγάλοι φονικοί και καταστροφικοί σεισμοί, ναυάγια, αεροπορικά δυστυχήματα, πυρκαγιές με πολλά θύματα και ζημιές, απαγωγές για λύτρα, αρχαιοκαπηλίες, πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα και πολλές άλλες υποθέσεις περιλαμβάνονται στο βιβλίο.
Τον συντονισμό της παρουσίασης έκανε ο δημοσιογράφος και προσωπικός φίλος του κ.Σόμπολου ,ο Γιώργος Κυρούσης. 
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ.Γιώργος Καψάλης , ο κ. Λευτέρης Οικονόμου ,πρ. Αρχηγός της  ΕΛ.ΑΣ  και ο Πρόεδρος Καρδιολογικής Εταιρείας Ελλάδος ,κ.Στέφανος Φούσας.
Σημειώνεται πως τα Ιωάννινα ήταν ο πρώτος σταθμός στην ελληνική  περιφέρεια , στην παρουσίαση του βιβλίου "Tα τραγικά γεγονότα της 35ετίας όπως τα έζησα".
Ο κ.Σόμπολος έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το  επόμενο  βιβλίο  του που δυστυχώς θα είναι και το τελευταίο ,με θέμα τους μεγαλύτερους εγκληματίες των τελευταίων ετών.
Πηγή epirus-tv-news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!